Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

12. 11. 2013. 22:52 >> 22:52
2

NEIZVEJSTAN ZA FINALE

Srbija bez Tipsarevića protiv Češke?

Kako sada stvari stoje, Dejvis kup reprezentacija Srbije, u finalu protiv Češke, biće oslabljena neigranjem Janka Tipsarevića.

Reprezentacija Srbije je u sve većim problemima kako se bliži finale. Prvo je Viktor Troicki otpao zbog supenzije, a sada je i nastup Tipsarevića pod znakom pitanja.

Tipsarević već duže vrijeme ima problema sa hroničnom povredom pete. Nakon osmine finala US Opena, igrao je tek na pet turnira.

"Janko je konačno počeo da se oslanja na nogu i da trenira sa malo većim naporom. Još je rano da bilo šta kažemo, pratimo situaciju i odluku ćemo donijeti do žrijeba”, naveo je ljekar srpskog Dejvis kup tima Zdeslav Milinković.  

U beogradskoj Kombank areni će se u četvrtak održati žrijeb za finalne mečeve Dejvis kup, ali još uvek nije poznato u kojim sastavima će nastupiti ekipe.

Finalni duel Dejvis kupa između Srbije i Češke igra se od 15. do 17. novembra.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније