Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta;Objavio: B.V. ]

06. 09. 2017. 10:43 >> 10:17

JU-ES OPEN

Venus u novom polufinalu

Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD, pošto je prošle noći pobijedila Čehinju Petru Kvitovu sa 6:3, 3:6, 7:6(2).

 

To će biti prvo polufinale Venus Vilijams na Ju Es Openu od 2010. godine.

Ona je sa 37 godine postala ujedno i najstarija teniserka koja je stigla do polufinala nekog grend slem turnira još od legendarne Martine Navratilove 1994. godine na Vimbldonu.

Venus Vilijams je pobjedom nad Kvitovom nastavila da ređa sjajne rezultate ove godine, pošto je će joj polufinale Ju Es Openu biti treće na grend slem turnirima u 2017. To joj je posljednji put pošlo za rukom prije 15 godina.

"Definitivno je ovo bio poseban meč. Nije bilo lakih momenata, nije bilo lako održati servis ili napraviti brejk. Ovaj meč mi je mnogo značio", rekla je Vilijams poslije meča.

Vilijams će se za finale boriti protiv zemljakinje Sloun Stivens, koja je u četvrfinalu bila bolja od 17. teniserke svijeta Anastasije Sevastove poslije tri seta, 6:3, 3:6, 7:6. To će biti prvo američko polufinale na Ju Es Openu u ženskoj konkurenciji od 2002. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније