Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

B.V.

31. 01. 2017. 20:43 >> 20:19

ĐOKOVIĆ OCJENJUJE

Federer je igrao nevjerovatno

Finale Australijan opena koje su igrali Rodžer Federer i Rafael Nadal ogroman je podsticaj za tenis, kazao je šestostruki osvajač Melburna, Novak Đoković.

 

Srpskog tenisera oduševila je igra Švajcarca na startu sezone.

"Nije me iznenadila pobjeda Federera, jer od njega uvijek možete da očekujete igru na najvećem nivou kada je zdrav.Rodžer je pauzirao pola godine. Kada se vratio svjež igrao je nevjerovatan tenis i mogu samo da mu čestitam", kazao je Đoković i dodao:

"Finale između Federera i Nadal već je jedan od sportskih događaja godine, koji prevazilazi tenis. To je jedno od najvećih rivalstava svih vremena. Nadal je, takođe, igrao odlično. Obojica su pokazala da su veliki šampioni i na terenu i van njega. Finale je bilo ogroman podsticaj za tenis".

Nakon što je ispao u drugom kolu Melburna od tada 117. igrača svijeta Denisa Istomina, Đoković će sezonu nastaviti u petak mečevima u Dejvis kupu protiv Ruisije.

"Presrećan sam što sam ponovo s momcima. Svi smo bliski prijatelji i uvijek je dobra atmosfera u našem timu pred mečeve Dejvis kupa. Rusija ima mlad i motivisan tim koji ne smijemo potcijeniti", kazao je Đoković na konferenciji za novinare, a prenosi zvanični sajt Dejvis kupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније