Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Objavio: B.V. [ rtcg.me/Beta ]

20. 12. 2016. 12:41 >> 14:15

POKUŠAJ PLJAČKE

Kvitova povrijeđena u napadu nožem

Dvostruka šampionka Vimbldona Petra Kvitova povrijeđena je nakon napada nožem koji se dogodio u njenoj kući.

 

Kvitova je primljena u bolnicu s povredema lijeve ruke, koje nijesu opasne po život, nakon incidenta koji se desio u gradiću na istoku Češke – Prostejovu.

Češki mediji prenose da je najvjerovatnije riječ o pokušaju pljačke.

Kvitova je potvrdila da je napadnuta u svom stanu, i da je povrijeđena u samoodbrani.

"Napala me nepoznata osoba. Ruka mi je ozbiljno povrijeđena, ali svi znate da sam veliki borac. Hvala svima na riječima podrške", napisala je Kvitova na Fejsbuku.

Kvitova: Srećna sam što sam živa

Češka teniserka rekla je da je najgore prošlo i da je sada najvažnije da ljekari utvrde u kakvom je stanju povrijedjena lijeva ruka.

"Ono što mi se desilo sigurno nije prijatno, ali to je prošlo. Najvažnije je da ljekari utvrde u kakvom stanju je moja ruka. Imam povjerenje u njih i vjerujem da će se sve dobro završiti", navela je Kvitova na Fejsbuku.

Dvosturka pobjednica Vimbldona je prije toga na Tviteru navela da joj je ruka povrijeđena u samoodbrani, da je potresena, ali da je srećna što je živa.

"Ako nešto o meni znate to da sam jaka i da ću se boriti. Hvala svima na porukama, ljubavi i podršci", rekla je dvadestšestogodišnja teniserka.

Kako je rekla portparolka Karel Tejkal, Kvitovu je danas u njenoj kući u gradu Prostejov napao provalnik i rasjekao joj lijevu ruku.

"Imam najbolju njegu, najgore je iza mene", navela je Kvitova, koja je ljevoruka.

Portparol policije u Prostejovu rekao je da je napadač muškarac starosti oko 35 godina, da je pobjegao sa lica mjesta i da policija za njim traga.

Kvitova je danas trebalo da nastupi na humanitarnom meču zajedno sa sunarodnicom Lucijom Šafarovom.

"To je užasno. Ovakve stvari su šokantne. To može da se dogodi svakome od nas. Ovo je stvarno strašno", rekla je Šafarova za češki radio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније