Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: B92; Objava: I.P. ]

03. 07. 2016. 09:47 >> 10:06
5

SPREMA SE ZA SAD

Troicki neće na Dejvis kup

Viktor Troicki neće igrati u četvrtfinalnom meču Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije od 15. do 17. jula na beogradskom Tašmajdanu.

"Razgovarao sam sa selektorom i u tom trenutku mi je teško da se odazovem pozivu. Moram da mislim na turnire – igraću u SAD od Vašingtona već, a to je odmah poslije Dejvis kupa, i to na betonu", rekao je Troicki.

 On je kazao da mora što bolje da se pripremi.

"Jer sam mnogo poena izgubio na travi i pašću na rang-listi. Najvažnije mi je da se vratim u ritam i da spreman dočekam turnire po SAD, pa se šljaka u Beogradu ne uklapa u raspored. Mislim da imamo kvalitet da ih dobijemo, ko god da bude igrao", dodao je Viktor. 

I Novak Đoković je rekao da neće igrati, a sigurni su Janko Tipsarević, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić.

Nije sigurno ni da će se Britanci pojaviti u najjačem sastavu, pošto Endi Marej još nije objavio konačnu odluku. 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније