Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

B92/Beta

12. 03. 2016. 23:32 >> 23:16

I REAL BRANI TENISERA

Toni Nadal: Rafa je čist, slijedi tužba

Trener i stric Rafaela Nadala, Toni Nadal, saopštio je da će protiv bivše francuske ministarke Roseline Bašelo biti podnijeta tužba.

Bašelo je u četvrtak na jednoj francuskoj televiziji izjavila da je Nadal pao na doping testu 2012. godine, ali da je afera prikrivena, pa je Španac pauzirao sedam mjeseci zbog navodne povrede koljena.

“Veoma smo smireni, podići ćemo tužbu protiv gospođe Bašelo, koja je svjesna toga što je rekla. Rafa nikada nije koristio doping, a to što je ona izjavila vrlo je ozbiljno“, rekao je Toni.

“Uvjek je čudno to vidjeti, da osoba može da govori toliko slobodno znajući da to nije istina i da nema dokaza za to što govori. Možda samo traži prestiž... Nedopustivo je da bivša ministarka kaže tako nešto, nadam se da neće proći nekažnjeno, a nama je više dosadilo da slušamo iste priče“, dodao je Toni.

Govoreći o slučaju Marije Šarapove, Nadal je rekao da ne vjeruje da je svesno koristila meldonijum.

“Nijedan igrač ne bi svjesno sebi ugrozio karijeru“, kazao je Rafa, koji se trenutno se nalazi u Indijan Velsu, gdje je postavljen za četvrtog nosioca.

I Real Madrid stao u Rafinu odbranu

Fudbalski klub Real Madrid stao je u odbranu španskog tenisera poslije optužbi bivše ministarke Francuske.

Španski fudbalski gigant je u saopštenju na sajtu kluba pružio "apsolutnu podršku" Nadalu, a optužbe Roseline Bašelo okarakterisali su kao "neopravdane i nedopustive".

Podršku Nadalu su takodje pružili Olimpijski komitet Španje, Međunarodna teniska federacija (ITF), selektor fudbalske reprezentacije Španije Vinsente del Boske, kao i trener Barselone Luis Enrike.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније