Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Sportska centrala ]

11. 03. 2016. 14:47 >> 14:31

BIVŠA MINISTARKA

"I Nadal se dopingovao"

Rosalina Bašelo optužila je Rafaela Nadala da je bio pozitivan na doping testu 2012. godine.

 

Bivša ministarka zdravlja i sporta u francuskoj vladi, izjavila je kako je cijela afera zataškana, pa je teniser iz Španije napravio pauzu u trajanju od sedam mjeseci, zbog, kako kaže, navodne povrede kolena.

Podsjetimo, Nadal je odsustvovao sa teniskih terena više od pola godine, nakon poraza od Lukaša Rosola u drugom kolu Vimbldona 2012. godine.

“Znamo šta je prava istina. Kada neki teniser odsustvuje sa terena toliko dugo, onda je to uglavnom zbog dopinga. Čvrsto vjerujem u to”, rekla je Bašelo u razgovoru za španski 'AS'.

Sa druge strane tim Rafaela Nadala kategorički je odbacio sve optužbe, i najavio tužbu protiv bivše ministarke Francuske.

“Navedena gospođa je imbecil. Rafin advokat već radi na podizanju tužbe. Krivica se mora dokazati. Zašto mi stalno moramo da dokazujemo nevinost u ovom slučaju”, rekao je Nadalov stric i trener Toni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније