Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Sport klub ]

10. 03. 2016. 10:21 >> 11:04

NADAL SMATRA

Šarapovu treba kazniti

Nekada najbolji teniser svijeta Rafael Nadal ogradio se od upotrebe dopinga i naglasio da nema šta da krije.

 

Teniski svijet je šokiran posle priznanja Marije Šarapove da se bila pozitivna na Australija Openu, ali i podijeljena u osudi Ruskinje.

"Nikada nisam bio u iskušenju da koristim doping i uradim nešto pogrešno. Potpuno sam čist. Uvijek sam naporno radio i nisam uzimao ništa zabranjeno kako bih se brže vratio na teren", rekao je Nadal.

Stizale su i do Rafe glasine o navodnom korišćenju nedozvoljenih sredstava.

"Čuo sam to nekoliko puta i malo sam umoran od svega. Ne bih na taj način narušio imidž uzora za mlade igrače. Vjerujem u sport i njegove vrednosti".

Španac je naglasio da nikad nije krio na koji način se liječi i da se od povreda oporavljao nekim inovativnim terapijama, poput terapije obogaćene plazmom, kao i matičnim ćelijama.

Osvrnuo se i na pozitivan test Šarapove.

"Teško je zamisliti da tako nešto može da se dogodi, ali greške se dešavaju. Treba da bude kažnjena, a ja želim da vjerujem da je to bila njena greška i da to nije htjela da uradi. Riječ je o nemaru i zato mora da plati", istakao je Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније