Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

13. 08. 2015. 09:17 >> 20:56

ŠOKIRAO JAVNOST

Kirjos vulgarniji nego ikad

Nik Kirjos igrao je odlično na meču Rodžers kupa, na kraju je dobio Vavrinku, koji je meč predao zbog povrede u trećem setu. Ipak, i ovoga puta Australijanac je došao u žižu javnosti zbog nesportskog ponašanja, po novom skandalu koji je prevazišao sve prethodne.

 

Tokom meča u kojem je bilo mnogo emocija Kirjos je uvrijedio rivala rekavši “Kokinakis (76. teniser svijeta) je je… tvoju devojku“ misleći na Hrvaticu Donu Vekić.

“I on je mnogo počeo da priča u mom pravcu, dogodilo se u žaru borbe. Ne znam, samo sam to rekao“, prokomentarisao je incident Kirjos u intervjuu na terenu poslije meča.

Vavrinka u datom trenutku nije reagovao, ali je na Tviteru odgovorio protivniku, i to na dostojanstven način.

“Razočaravajuće je vidjeti kolegu da bude tako pun nepoštovanja na način na koji nisam mogao ni da zamislim. Tako nešto ne bih rekao ni najgorem neprijatelju. Pasti tako nisko nije samo neprihvatljivo, već je u to teško i povjerovati. Nema potrebe za takvim ponašanjem na terenu i van njega, nadam se da vladajuća tijela u ovom sportu ne podržavaju ovo i da će ustati da odbrane integritet sporta koji smo vrijedno gradili“, napisao je Vavrinka, a njegov trener Magnus Norman takođe se osvrnuo na Kirjosov ispad:

“To je bilo zaista, zaista nisko od Nika Kirjosa. Zbog tebe se nadam da imaš ljude oko sebe koji ćete naučiti nekim stvarima o životu. Baš loše“.

Kirjos svojim ponašanjem sve više navlači gnijev navijača i od simpatičnog momka koji je “drugačiji“ sve više postaje omražen u svijetu tenisa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније