Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

22. 04. 2024. 23:14 >> 23:19

NAKON DVA MJESECA

Vujović napustio Nekse

Rukometni stručnjak Veselin Vujović nakon samo dva mjeseca napustio je klupu Neksea - nije postignut cilj zbog kojeg je doveden, saopšteno je iz kluba.

Poraz od Poreča u šampionatu Hrvatske, prošlog vikenda, bio je ključan da Vujović napusti klupu tima iz Našica - ekipu će u nastavku voditi dosadašnji pomoćni trener Krešo Ivanković, a pomagaće mu Albin Eter.

Vujović se na treningu pozdravio sa igračima i članovima stručnog štaba i kratko prokomentarisao odluku:

"Očito da šok terapija nije uspjela da razdrma ekipu. Najprije smenom trenera Branka Tamšea, a nakon toga ni ja nisam uspio u ovom kratkom vremenu da probudim tim onako kako ja to znam. Ovu odluku sam donio nakon utakmice protiv Poreča, koju smo uprkos problemima s povredama morali da pobijedimo i nakon koje sam izjavio da me je sram i da bih najradije nestao. Mislim da je moralan čin sa moje strane bio da ponudim ostavku", rekao je Vujović.

Druga strana je očigledno bila sličnog mišljenja, pa je sam proces išao vrlo brzo.

"Vrlo brzo smo se dogovorili da je to u ovom trenutku najbolja opcija za Nekse. U toku je i disciplinski postupak koji vodi Hrvatski rukometni savez protiv mene i izvjesno je da ću dobiti kaznu od nekoliko utakmica. Upravo je nekoliko utakmica ostalo do kraja prvenstva, kao i završnica Kupa Hrvatske, pa će biti najbolje da ekipu trenira i vodi moj dosadašnji pomoćnik Krešo Ivanković. Iskreno se nadam da će moj odlazak kod igrača, ipak, probuditi u njima ono nešto sportsko i karakterno i da na terenu daju puno više kako bi Nekse vratili na ono mjesto koje mu pripada, kako u hrvatskom tako i u evropskom rukometu. U Našicama mi je bilo prelijepo i nosim samo dobre uspomene, svima u klubu želim puno sreće i hvala na svemu", zaključio je Vujović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније