Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.К.

24. 04. 2023. 21:33 >> 21:48

SAVLADALI ITALIJU

Pobjeda Crne Gore na Mediteranskom prvenstvu

Crna Gora pobjedom je počela nastup na Mediteranskom prvenstvu koje se održava u Tunisu.

Tim koji vode trener Marko Martinović i njegov pomoćnik Suad Skenderović, savladao je Italiju 23:21 (6:3, 10:8, 7:10) i osvojio četiri od mogućih pet bodova.

Dražen Peruničić sa devet golova je predvodio naš tim do pobjede, dok je Strahinja Grujičić postigao tri. Dario Maslovar, Petar Jelić i Filip Božović po dva puta su zatresli mrežu rivala.

U strijelce su se još upisali Vuk Lalošević, Strahinja Radojičić, Miroslav Dragović, Jakov Ćorović i Petar Samardžić.

Crna Gora u utorak će odigrati dva meča – u 10 sati protivnik će biti Saudijska Arabija, dok je za 19 sati zakazan okršaj protiv Turske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније