Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

07. 07. 2017. 18:37 >> 18:09

ZBOG PRIJETNJI

Abramović podnio ostavku

Selektor kadetske rukometne reprezentacije Crne Gore, Zoran Abramović, podnio je danas ostavku na tu funkciju, saopšteno je iz Rukometnog saveza.

On je, u pismu dostavljenom Savezu, kao razloge za ostavku naveo permanentne pritiske i ozbiljne prijetnje.

"Radi se o pritiscima i prijetnjama Dejana Stanojevića, oca igrača Radovana Stanojevića, da bude pozivan na okupljanja kadetske reprezentacije Crne Gore. Napominjem da sam Upravni odbor RSCG i rukovodstvo RK Lovćen ranije ove godine u pisanoj formi obavijestio o pomenutom problemu i prijetnjama Dejana Stanojevića. Razgovori koji su obavljeni po tom pitanju nisu doprinjeli rješavanju problema",kazao je Abramović u pismu.

On je naglasio da je situacija eskalirala nakon što je objavio spisak kadetskih reprezentativaca pozvanih na rukometni kamp Šampion 2017.

"Kao selektor kadetske reprezentacije mišljenja sam da se Radovan Stanojević svojim ponašanjem i zalaganjem trenutno nije kvalifikovao da bude dio nacionalnog tima. To je bio dovoljan razlog Dejanu Stanojeviću da nastavi sa pritiscima i prijetnjama meni i mojoj porodici", kazao je Abramović.

On smatra da, nakon eksplicitnih prijetnji koje su mu upućivane u dužem vremenskom periodu, na privatnom i poslovnom nivou i više obavljenih razgovora na sastancima sa višim instancama, je u interesu njegove i bezbjednosti porodice neophodno da podnese ostavku.

"Zahvaljujem se RSCG na saradnji i ukazanom povjerenju. Želim Vam uspjeh u daljem radu", kazao je Abramović.

On je kadetsku selekciju preuzeo krajem novembra 2016. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније