Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

12. 03. 2017. 18:01 >> 17:40
2

NA KRAJU SEZONE

Biljana Novović završava karijeru

Rukometašica Budućnosti Biljana Novović odlučila je da u 29. godini završi igračku karijeru. Tokom ove sezone imala je puno pehova zbog bolesti i povreda, a kap koja je prelila čašu bila je povišena tjelesna temperatura, za koju dugo doktori nijesu mogli da ustanove šta je razlog.

“Kada sam dobila uput za Beograd da ispitam razloge konstantnih temperatura gotovo da sam bila sigurna da će ovo biti moja posljednja sezona. U toku karijere sam imala dosta povreda, operacija, a nakon tih temperatura koje su me dugo mučile mislim da je vrijeme da prestanem da se bavim sportom i da se posvetim nekim drugim stvarima.”, rekla je Novović za CDM i dodala:

“Mnogo je teško bilo, iskreno, jer ja nisam neko ko se zadovoljava time da je član kluba pa igrala ili ne. Volim da igram, a u toku poslednjih godinu i po dana sam se baš namučila. Znala sam i da treniram i igram pod temperaturom i to me je mnogo iscrpljivalo i dovodilo do toga da po dvije, tri sedmice nakon toga ležim u krevetu, a nakon toga mi temperature prođu pa sam se opet vraćala treninzima i dođe dan za utakmicu i opet se razbolim i opet moram da pravim pauzu. To je jako teško za sportistu koji živi za to da bi spreman dočekao utakmice, a posebno za nekog ko ove sezone ima dosta prostora i ko želi da pomogne ekipi da dođemo do kraja u Ligi šampiona.”, kazala je ona.

Kako kaže još uvijek nije odlučila čime će se baviti u budućnosti, a nije isključeno da ostane u sportu...

“Još uvijek je rano da odlučim čime ću se u budćnosti baviti. Magistar sam ekonomskih nauka i voljela bih i time da se bavim mada nije isključeno ni da ostanem u sportu, vidjećemo. Zasad je plan da ovo ljeto provedem sa suprugom i odmorimo od svega a nakon toga ću odlučiti, a imam dosta opcija.”, rekla je Novović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније