Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

12. 02. 2017. 21:40 >> 21:23
9

DRAGAN ADŽIĆ

Ja sam prvi krivac, svemu sam naredan

Trener Budućnosti Dragan Adžić kazao je da je on odgovoran za rezultat i igru protiv FTC-a i najavio da će u narednih nekoliko dana obaviti razgovor sa čelnim ljudima kluba o svom statusu.

"U narednih nekoliko dana ću razgovarati sa ljudima koji su me postavili, nijesam ja sam sebe postavio. Ovdje sam 17 godina, svemu sam naredan. Sve što će biti dobro, to ćemo napraviti, kao i uvijek. Prvo ja, pa svi ostali. Najvažnije je da ovaj klub ostane onakav kakav je, a to je najbolja ekipa po rezultatima u posljednjih nekoliko godina. Ali, to ne može sa ovakvom igrom i odnosom kakav je sada bio. Srećom, ima vremena, pa ćemo razgovarati”, rekao je Adžić nakon meča.

Budućnost je doživjela težak poraz od Ferencvaroša u “Morači” 33:25 i praktično izgubila šanse da se domogne drugog mjesta…

"Nijesam uspio da uvedem ekipu u formu, kojom može da se parira FTC-u. Nije bilo energije u odbrani, u prvom poluvremenu smo primili 19 golova, a to ne smije da se događa. Zato su u drugom poluvremenu igrale mlađe djevojke i zadovoljan sam kako su one reagovale. Hvala im na tome.  Ovo je za dublju analizu, ali jasno je da sam ja odgovaram za rezultat i za igru… Ja sam prvi krivac, pa onda drugi", rekao je Adžić.

Neli Irman je poručila da se ovako ne igra za Budućnost…

"Sramotna utakmica, ovako se ne igra za Budućnost. Moramo da nađemo razloge, inače nam se lose piše. Možda je, na neki način, i dobro da se ovako nešto dogodi, jer nismo ni do sada bile na najboljem nivou, a sada je vrijeme da razriješimo neke stvari i krenemo drugim putem", rekla je Irman.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније