Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

11. 01. 2017. 14:38 >> 14:13

OTKLONITI SLABOSTI

Adžić: Plasman na F4 projektovani cilj

Plasman Budućnosti na finalni turnir Lige šampiona projektovan je kao cilj na početku sezone, on je realan i ostvariv, kao i bolje izdanje podgoričkih rukometašica u odnosu na prošlogodišnji, kazao je trofejni stručnjak Dragan Adžić.

On je agenciji Mina kazao da je grupna faza takmičenja pokazala određene slabosti, posebno ističući utakmicu u Mecu.

“Vjerujem da ćemo ih do početka Glavne runde ispraviti, posebno u fazi pozicione odbrane i pozicionog napada”, kazao je Adžić.

On je podsjetio da Budućnost i u nastavku Lige šampiona neće biti kompletna jer zbog povrede i operacije u Glavnoj rundi neće moći da računa na Milenu Raičević.

Adžić vjeruje da će i pored brojnih problema sa virusom i povredama Budućnost spremno dočekati nastavak Lige šampiona.

“Zahvalan sam rukovovodstvu kluba što je obezbjedila igranje Regionaline lige kroz četiri turnira, od kojih će prvi, u subotu i nedjelju, biti odigran u Podgorici. Igraćemo sa Vardarom i Podravkom, a radićemo tri dana sa Krimom tako da ćemo i takmičarski spremniji dočekati glavnu fazu Lige šampiona nego do sada”, kazao je Adžić.

On je istakao da je Vardar, rival na startu Glavne runde, u odnosu na prošlu sezonu jači za pet rukometašica.

“Za kvalitet protivnika kakav je Vardar, koji je jači za pet izuzetno kvalitetnih igračica u odnosu na prošlu sezonu, potrebno je u svakom segmentu igre biti na vrhunskom nivou. Postigli su najviše golova i pružili najviše od svih u grupnoj fazi, što ih postavlja u ulogu favorita. Budućnost, siguran sam u to, ima snage i u ovom sastavu da im se suprostavi i pobijedi pred, vjerujem, punom Moračom”, kazao je Adžić.

On je naglasio da izostanak Milene Raičević, uz ako se doda neigranje Radmile Petrović i Majde Mehmedović, nije dobrodošao, ali da je bio neophodan za nju i njeno zdravlje.

Trofejni stručnjak kazao je da ga raduje povratak Dragane Cvijić i da vjeruje da će već na turniru Regionalne lige biti u sastavu.

Adžić na turniru Regionalne lige, osim Raičević, neće moći da računa ni na golmanku Darli Zogbi De Paolu, dok je pod znakom pitanja nastup Katarine Bulatović.

Budućnost će u prvom kolu, u subotu u 18 sati i 30 minuta, igrati sa Vardarom, ekipom koja će joj biti protivnik i na startu glavne runde Lige šampiona, 29. januara u Podgorici.

Turnir će otvoriti duel Krima i Podravke (16).

Budućnost će se u drugom kolu, dan kasnije, sastati sa Podravkom.

Sve utakmice biće odigrane u sportskom centru Verde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније