Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ sportklub.rs ]

18. 11. 2014. 11:42 >> 11:39

STENTONU 325 MILIONA

Potpisan najveći ugovor u istoriji

Bejzbol igrač Majami Marlinsa Đankarlo Stenton stavio je paraf na najveći ugovor u istoriji sporta.

Spremite se  za ovo, 25-godišnji "autfilder" će u sljedećih 13 godina zaraditi 325 miliona dolara.

Do sada, najveći ugovor u istoriji bejzbola i sporta uopšte imao je Migel Kabrera, koji će u Detroit Tajgersima zaraditi 292 miliona za sljedećih 10 godina.

Stenton je predvodio MLB sa 37 "houm ranova" prethodne sezone, a kako piše zvanični sajt, taj ugovor uključuje i klauzulu da ne može da bude trejdovan bez njegovog pristanka.

Marlinsi su ga izabrali 2007. u drugoj rundi drafta, a 2014. postao je prvi igrač tima sa Floride koji je dobio "Henk Eron" nagradu za najboljeg udarača u bejzbolu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније