Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R. [ Mina ]

10. 03. 2024. 15:25 >> 15:25
Čitaj mi:

turnir Funakoši Gičin

Karatistima Budućnosti 19 medalja u Skoplju

Karatisti Budućnosti nastup na internacionalnom karate turniru Funakoši Gičin u Skoplju završili su sa 19 medalja - po sedam zlatnih i bronzanih i pet srebrnih.

Zlatne medalje u katama osvojili su Nina Krulj (2012), Dražen Šutović (kadet), Strahinja Mujović (2014, treće nivo), Dragutin Stojanović (2014, drugi nivo) i Anđa Koprivica (2011), a u borbama Vuk Škatarić (kadet, do 57) i Lazar Đurčević (junior, do 68).

Srebrni su bili u katama Nina Krulj (2013), Strahinja Mujović (2014, apsolutni nivo) i ženski tim u sastavu Jana Vujačić, Nina Krulj, Anđa Koprivica i Vanja Vujošević, kao i borbaši Đurđa Todorović (nade, do 55) i Daria Noković (pionir, do 45).

Sa bronzanim odličjima nastup u katama završili su Nina Krulj (2013, apsolutni nivo), Dragutin Stojanović (2014, apsolutni nivo) i Vanja Vujošević (2011).

Isto odličje u borbama osvojili su Nikola Nikezić (pionir, do 42), Nikola Petanović (pionir, do 45), Dahan Bašović (nade, do 57) i Lazar Lazović (nade, preko 57).

Turnir u Skoplju okupio je vipe od 700 takmičara iz 43 kluba, iz Sjeverne Makedonije, Srbije, Crne Gore, Grčke, Albanije i Kosova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније