Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Objavila B.B. ]

04. 03. 2019. 15:00 >> 14:27
1

USPJEH PRIPADNIKA SAJ-A

Još jedno zlato za Sašu Vujoševića

Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) Saša Vujošević osvojio je prvo mjesto – zlatnu medalju na Međunarodnom takmičenju u praktičnom streljaštvu "Metal čelendž" (Metal Challenge) u Inđiji.

Kako se navodi u saopštenju Uprave policije, osvojenim prvim mjestom u Srbiji, u konkurenciji od 158 takmičara, Vujošević je potvrdio da je jedan od najuspješnijih takmičara u ovom sportu ne samo u regionu, nego i šire.

"Saša Vujošević u kontinuitetu postiže odlične rezultate na takmičenjima u praktičnom i preciznom streljaštvu i samo od početka ove sezone je na šest održanih takmičenja osvojio šest zlatnih medalja, od čega dvije u preciznom i četiri u praktičnom streljaštvu" ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, praktično streljaštvo je dinamičan streljački sport u kojem se koristi bojeva municija, a kako doprinosi bezbjednijem rukovanju oružjem i boljoj brzini i većoj preciznosti pri gađanju – u pokretu i iz različitih položaja i pozicija, mnoge specijalne policijske jedinice koriste određene elemente ovog sporta u procese zahtjevnog obučavanja njihovih pripadnika.

"Zbog primjenljivosti praktičnog streljaštva u sistemu vatrene obuke specijalaca, Saša Vujošević je svoja iskustva i znanja sticana na mnogim takmičenjima, kao i u procesu pripreme za takmičenja, prenosio na ostale pripadnike SAJ-a tokom izvođenja različitih tipova borbenih gađanja. Ovom nagradom službenici SAJ-a i Uprave policije nastavili su sjajan sportski rezultat" navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније