Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 09. 2019. 15:33 >> 15:32

JAVNA NABAVKA

Za kompleks objekata SAJ-a i PJP-a 7 miliona

Uprava javnih radova objavila je danas postupak javne nabavke za izgradnju kompleksa smještanih objekata za potrebe Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) i Posebne jedinice policije (PJP) na Zlatici.

Kako navode, rok do kojeg zainteresovani ponuđači mogu dostavljati ponude je 30. septembar, kada će biti organizovano njihovo javno otvaranje.

"Procijenjena vrijednost ove investicije je sedam miliona eura, koje je Vlada Crne Gore opredijelila kapitalnim budžetom za ovu i naredne dvije godine", navodi se u saopštenju Uprave javnih radova.

Ističu da je tenderskom dokumentacijom predviđeno da rok završetka ovog projekta ne može biti kraći od godinu, niti duži od 18 mjeseci od dana uvođenja izvođača u posao.

"U okviru kompleksa biće sagrađeni administrativni centar, smještajni i sportski objekti, garaža i drugi sadržaji neophodni za rad i boravak pripadnika SAJ-a i PJP-a", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније