Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 03. 2015. 09:59 >> 09:53
6

PAVLOVIĆ O BUDUĆNOSTI

Bilo je vrijeđanja, dali smo maksimum

"Za nas je najbitnije da smo dali sve od sebe, da smo odigrali hrabro. Bili smo na pragu pobjede", rekao je bek Partizana, Aleksandar Pavlović sumirajući utiske sa gostovanja u Podgorici.

 

Partizan je pao u Podgorici, izgubio od Budućnosti meč za drugo mjesto u Jadranskoj ligi i sada mu predstoji duel sa Crvenom zvezdom u polufinalu plej-ofa. Najbolji strijelac Partizana u Morači bio je Saša Pavlović, koji je ujedno bio i meta uvreda velikog broja domaćih navijača. Bivši NBA as, međutim, u prvi plan stavlja košarku i ističe kako će “crno-bijeli” potpuno spremni dočekati polufinale.

Ta serija sa gradskim rivalom igraće se na tri pobjede, a počinje 14. aprila. Crveno-bijeli će imati prednost domaćeg terena kao prvoplasirani tim ligaškog dela.

"Ne sjećam se da je Budućnost imala bolje navijanje na nekom meču. Publika joj je bila šesti igrač. Bilo je i malo vrijeđanja. Međutim, okrenimo se dešavanjima na parketu. Za nas je najbitnije da smo dali sve od sebe, da smo odigrali hrabro. Bili smo na pragu pobjede. Na žalost, promašili smo nekoliko zicera. Ali, glavu gore. Čeka nas Zvezda. Imamo vremena da se pripremimo za te važne mečeve", rekao je Pavlović za Novosti.

Plejmejker Džoš Akojon igrao je dobro do poslednja tri minuta, kada je pao kao i cijela ekipa Partizana.

"Jako teška utakmica. Imali smo kontrolu meča do samog kraja. Nažalost, tada nas nije nas htela ni sreća. Nekoliko puta se lopta izmigoljila iz koša. Sada nam predstoje mečevi sa Zvezdom, koji će uz tradicionalno rivalstvo biti još važniji zbog velikog uloga. Sa uzbuđenjem čekam ta iskušenja i naravno vjerujem da možemo do finala", naveo je on.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније