Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 03. 2015. 22:56 >> 23:03

KK BUDUĆNOST

Izvinjenje Vujoševiću zbog neprijatnosti

Košarkaški klub Budućnost izvinio se beogradskom Partizanu zbog neprimjerenih postupaka pojedinaca tokom jučerašnjeg meča, ali i neprijatnosti upućenih treneru ''crno-bijelih'' Dušku Vujoševiću.

Podgorička Budućnost večeras se oglasila saopštenjem koje prenosimo u cjelosti:

"Povodom pojedinačnih ispada, te neprimjerenih postupaka neodgovornih pojedinaca, tokom velikog sportskog događaja, utakmice Budućnost – Partizan, a koji su se odnosili na trenera Duška Vujoševića, koristimo ovu priliku da odbacimo svaku povezanost sa istim i uputimo izvinjenje gospodinu Vujoševiću.

Košarkaški klub Budućnost Voli preuzeo je sve moguće mjere da svi učesnici derbija budu bezbjedni. Žalimo zbog incidenta i neprijatnosti koje su sa tribina upućene gospodinu Vujoševiću, te još jednom odbacujemo bilo kakvu mogućnost povezanosti konkretnog incidenta sa našim klubom.

Tradicionalno gajimo dobre odnose sa svim klubovima ABA lige, kao i klubovima u Crnoj Gori. Želimo da tako i ostane", piše u saopštenju.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније