Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 08. 2014. 18:24 >> 18:24

ZVAO GA U EKIPU

Lav u Kavsima zbog LeBrona

Najveće pojačanje Klivlenda Kevin Lav izjavio je da je odluku o tome gdje će nastaviti karijeru donio kada je saznao da se Lebron Džejms vratio u Kavalirse.

Lav je stigao među Kavalirse u okviru trejda sa Minesota Timbervulvsima, po kojem su u suprtonom smjeru otišli Endru Vigins i Entoni Benet.

"Kada se Lebron vratio u Kavalirse, nekoliko sati kasnije me je pozvao i ja sam pristao. Lebron ima veliki udio u mojoj odluci. Mnogo mi znači što ću biti dio ove organizacije. Sve što sam radio u posljednjih šest godina me je dovelo do ove prilike“, istakao je Lav.

Lav je u junu saopštio Vulvsima da želi da bude trejdovan ili da će postati slobodan agent ovog ljeta. Zbog toga su u timu iz Mineapolisa bili primorani da postignu dogovor sa Kavsima, koji je kompletiran tokom vikenda.

"Nijesmo razgovarali o produžetku saradnje. Posvećen sam ovom timu i našem dugoročnom cilju, a to je šampionski prsten“, istakao je Lav i dodao:

"Smatrao sam da je ovo moja prilika za novi početak. Tako je pala odluka o nuli na dresu“.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније