Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 02. 2014. 08:49 >> 08:52

NBA

Kevin Lav dobija i bez Pekovića

Košarkaši Orlando Medžika poraženi su u jutros odigranom meču NBA lige na gostovanju od Vašingtona 115:106, a timu sa Floride nije pomogla ni sjajna partija Nikole Vučevića koji je osim 19 poena imao i 14 skokova. Pobjedu je zabilježila i Minesota na gostovanju u Finiksu, 110:101, a Kevin Lav je nastavio da pruža sjajne partije u odsustvu Nikole Pekovića.

 

Orlandu osim odlične partije Vučevića nije pomogla ni sjajna igra kandidata za rukija godine, Viktora Oladipa, kojki je postigao 26 poena a imao je i pet asistencija. Tim Vašingtona je predvodio pobjednik Ol-star takmičenja u zakucavanjima, Džon Vol koji je ubacio 27 poena, a zabilježio je sedam asistencija. Poljak, Marcin Gortat uz Vola je bio najbolji u Vizardsima i uz 21 poen loptu je uhvatio deset puta.

Kevin Lav je odigrao još jednom nevjerovatnu partiju u pobjedi svog tima na gostovanju u Arizonu. Lav je postigao 33 poena, imao je 13 skokova a za tripl-dabl mu je falila jedna asistencija. Lavu je to šesti uzastopni meč na kojem je dao više od 30 poena. U timu Minesote istakaon se i rezervista Sabaz Muhamed koji je postigao 20 poena.

U Finiksu su najbolji bili Markif Moris sa 24 i Džeradl Grin sa 19 poena.

Lajkersi su ubjedljlivo poraženi na gostovanju od Indijane 98:118. U Indijani su najbolji bili Pol Džordž sa 20 poena, sedam skokova i šest asistencija i novi igrač Pejsersa, Evan Tarner koji je dao 13 poena. U blijedom timu iz Los Anđelesa, za koji i dalje ne igra Kobi Brajant, najbolji je Kent Bejzmor koji je ubacio 23 poena.

Zanimljivo je da su na sinoćnjim mečevima prednost domaćeg terena iskoristili samo Vašington i Indijana, dok su na ostalih pet mečeva slavili gosti.

Ostali rezultati:

Atlanta-Čikago 103:;107

Denver-Portland 95:100

Sakramento-Hjuston 103:129

Klivlend-Toronto 93:99 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније