Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

24. 04. 2024. 14:14 >> 15:09
Čitaj mi:

U "MORAČI" 7. MAJA

Makabi seli iz "Arene", serija Partizan - Budućnost počinje 30. aprila

Poslije brojnih peripetija, čini se da je konačno riješeno kada će početi polufinale plej-ofa između Partizana i Budućnost Volija.

Naime, Makabi je pristao da se iseli iz "Beogradske arene", gdje je posljednjeg dana aprila i eventualno 2. maja trebalo da igra mečeve četvrtfinala Evrolige sa Panatinaikosom, pa će domaćin biti u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Samim tim, najveća dvorana na Balkanu je postala slobodna ranije, pa će se prvi meč umjesto 3. maja, kako je prvobitno planirano, igrati već 30. aprila u 18.30 časova.

Partizan je prinuđen da igra u "Areni", jer je prodao preko 16.000 sezonskih karata, zbog čega nijedna druga dvorana nije dolazila u obzir.

Revanš u Podgorici će se igrati 7. maja od 18 časova, kako je prvobitno planirano, dok bi eventualna majstorica bila tri dana kasnije na Novom Beogradu.

Crvena zvezda i Mega će igrati 3. i 7. maja, treći meč bi bio 10. maja.

Najvjerovatniji termini finala su 13, 15. i 19. maj, eventualni četvrti meč bio bi 21, a peti 25. maja.

Tu vijest je potvrdila i ABA liga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније