Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

24. 04. 2024. 11:34 >> 12:30
Čitaj mi:

trener monaka uoči serije sa fenerbahčeom

Saša Obradović: Svi želimo sljedeći korak, plasman na fajnl-for

U svojoj debitantskoj sezoni u Evroligi, 2021/2022, Monako je u majstorici četvrtfinala ispao od Olimpijakosa, prošle od istog rivala poražen u polufinalu, jer je 3. četvrtinu izgubio 27:2 (?!), a sada će pokušati da ode stepenicu više.

Prva prepreka na tom putu je Fenerbahče, koji Tim sa stijene dočekuje večeras (19) u prvom meču četvrtfinala u dvorani "Gaston Medesan". Na fajnl-for će se plasirati ekipa koja prva stigne do tri pobjede.

"Za Fenerbahče je dolazak na završni turnir bio cilj od početka sezone, s obzirom na sastav, ulaganja i istoriju kluba. Što se tiče nas, obezbijedili smo odličan plasman u ligaškom toku sezone, ali svi želimo sljedeći korak i novi plasman na fajnl-for. To smo postigli prošle sezone. Druga godina zaredom među četiri najbolje ekipe Evrolige bila bi nevjerovatna", rekao je trener Saša Obradović na konferenciji za medije pred početak četvrtfinalne serije.

S druge strane, sezona Fenerbahčea je bila znatno turbulentnija. Počeli su sa Dimitrisom Itudisom, ali usljed slabih rezultata uslijedio je otkaz i na njegovo mjesto stigao Šarunas Jasikevičus. Sa Litvancem su stigle i pobjede. Fener je stigao do 6. mjesta na tabeli, ali sa samopouzdanjem da može da dođe i do završnog turnira."Svjesni smo da igramo protiv jednog od najboljih timova u Evropi. Želimo da pronađemo najbolju verziju sebe. Porebno je da odigramo čvrsto, kao i svaku veliku utakmicu. Detalji će biti ključni", rekao je trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus.

Pobjednik četvrtfinalne serije između Monaka i Fenerbahčea igraće u polufinalu Evrolige protiv boljeg iz duela Panatinaikos - Makabi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније