Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

08. 03. 2024. 10:01 >> 10:01
Čitaj mi:

PRED GOSOTVANJE SPLITU

Mornar gostuje Splitu; Pavićević: U svakoj utakmici idemo na pobjedu

Košarkaši Mornar igraće danas sa Splitom u gostima u 22.kolu ABA lige.

Barani su trenutno na posljednjem mjestu sa svega četiri pobjede, koliko ima i Krka, pa im je svaki meč do kraja važan u borbi za baraž. Trener Mihailo Pavićević svjestan je kvaliteta rivala.

"U svakoj narednoj utakmici očekujemo pobjedu, a da li ćemo do nje i doći ne zavisi samo od nas. Split je izuzetno kvalitetan, igra jako dobro i potpuno je drugačija ekipa od kada su mu se vratili Šorter i Saliven. Čeka nas veoma teško gostovanje na kojem moramo da damo sve od sebe - ako nametnemo stil koji nama više odgovara i dođemo do pobjede, to bi za nas bilo kao suvo zlato", rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

Igrač ekipe iz Bara, Nemanja Vranješ, kazao je da im predstoji borba za goli život i da je duel u Splitu prva prilika za uspjeh.

"Realno nismo imali šansi protiv Zvezde u prošlom kolu, a pred nama je još pet utakmica u kojima se borimo za goli život. Situacija je jasna, Split je tim koji gaji ambicije za plej-of, dok mi nemamo izbora - moramo da da se spremimo što bolje i da probamo da dođemo do trijumfa u gostima do kraja regularnog dijela. Splićani su u Baru dobili praktično 20 razlike, sada smo bolja ekipa u odnosu na taj period i nadam se da možemo do veoma bitne pobjede", istakao je iskusni bek Nemanja Vranješ.

Okršaj u Splitu je od 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније