Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R. [ kscg ]

25. 02. 2024. 12:15 >> 12:15
Čitaj mi:

PRED DUEL SA ŠVEDSKOM

Hadžibegović: Uz navijače do pobjede

Košarkaši Crne Gore odradili su jutros posljednji trening uoči večerašnjeg meča protiv Švedske u okviu 2.kola kvalifikacija za Eurobasket.

Naša reprezentacija na startu novog ciklusa poražena je u četvrtak u Ludvigsburgu od Njemačke (85:61), dok je Švedska kao domaćin bila bolja od Bugarske (84:70), pa upravo zbog toga duel u “Morači” ima izuzetnu važnost, jer tri najbolje selekcije izboriće prolaz na kontinentalni šampionat.

"Čeka nas veoma težak meč u okviru drugog kola kvalifikacija. Znamo da je Švedska veoma kvalitetna, tako da ćemo morati dobro da se namučimo da dođemo do pobjede, koja bi nam mnogo značila za dalji tok kvalifikacija, iako je ovo tek prvi “prozor”. Međutim, uz podršku sa tribina, a vjerujem da će naši navijači prepoznati značaj utakmice, te ukoliko ispoštujemo dogovor iz svlačionice da možemo doći do trijumfa" objasnio je crnogorski reprezentativac Emir Hadžibegović.

Utakmica u “Morači” počinje u 19 časova, ulaz je slobodan, a ulazi biće otvoreni dva sata ranije. Na ulazu će biti podijeljeni crnogorski suveniri, a sve u cilju da bi “Morača” bila spremna za sjajnu koreografiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније