Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

05. 02. 2024. 13:40 >> 13:40
Čitaj mi:

EVROLIGA

Musa najbolji u januaru

Džanan Musa, košarkaš Real Madrida, proglašen je za najkorisnijeg igrača u Evroligi u prvom mjesecu nove godine.

Sa 24 godine, osam mjeseci i 29 dana drugi je najmlađi koji je ponio to priznanje iza neprikosnovenog Luke Dončića.

Musa je treći košarkaš Reala koji je proglašen za MVP-ja mjeseca poslije Fakunda Kampaca u novembru i Marija Hezonje u decembru. Oni su prvi trio košarkaša iste ekipe koji su uzastopno proglašavani za najbolje.

Bosanskohercegovački košarkaš je u januaru bio drugi najbolji strijelac sa 19,9 poena, kao i po prosječnom indeksu (22,1).

On je u svakoj od sedam odigranih utakmica u januaru bilježio dvocifrene broje i naročito se istakao na startu mjeseca kada je Efesu ubacio 40 poena u utakmici sa četiri produžetka.

Musa u drugoj sezoni sa španskim timom u prosjeku bilježi 13,6 poena, 2,6 skokova i 2,5 asistencija po meču u elitnom takmičenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније