Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 05. 2014. 14:41 >> 14:43

RIVERS BIJESAN

Sudije nam ukrale pobjedu

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers uvjeren je da su ih sudije pokrale u finišu meča koji su izgubili od Oklahoma Siti Tandera 105:104.

 

Sudija su 11,3 sekundi pre kraja dodijelile loptu Tanderu, iako je Met Barns nije izbio iz ruke Redžiju Džeksonu.

"Svi znaju da je naša lopta. Oni su mislili da je faul. Pogledali su snimak i dali njima loptu. Pokradeni smo. Bila je naša lopta, bio faul ili ne", rekao je Rivers.

Tander je gubio 13 poena razlike četiri minute pre kraja, da bi nakon ove odluke sudija Rasel Vestbruk pogodio sva tri slobodna bacanja i donio njegovom timu prednost u seriji sa 3-2.

"I dalje sam uznemiren zbog promašaja u Los Anđelesu koji je mogao da nam donese pobiedu. Zbog toga nijesam žurio, udahnuo sam dubuko i zakucao ih", rekao je Vestbruk koji je meč završio sa 38 poena.

Nakon penala Vestbruka Klipersi su imali dovoljno vremena za napad, ali je Džekson ukrao loptu Krisu Polu.

"To je vjerovatno najteža stvar kroz koju sam prošao. Ja sam odgovoran za sve što se dogodilo. Bila je to loša igra", rekao je Pol, jedan od najboljih plejmejkera svijeta.

Ovaj meč imao je sličan obrt kao i prethodni. Tim koji je imao dvocifrenu prednost u posljednjoj četvrtini na kraju je izgubio za pola koša.

"Nikad nisam video utakmicu kao što je ova naša. To samo pokazuje da nikad ne možeš da nas otpišeš. Borićemo se do kraja bez obzira na sve. Borili smo se i istrajali", rekao je Kevin Durant, koji je bio tvorac velikog preokreta Tandera sa 10 poena u poslednja četiri minuta. 

Pogledajte spornu situaciju:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније