Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

10. 01. 2024. 12:38 >> 12:41
Čitaj mi:

BEK BUDUĆNOSTI

Mihailović MVP 15. kola ABA lige

Košarkaš Budućnosti Vladimir Mihailović proglašen je za najboljeg igrača kompletnog 15. kola ABA lige.

U susretu protiv Mornara, svog bivšeg kluba bek "plavo-bijelih" je dao 27 poena (5/8 za tri poena), imao je sedam skokova, tri asistencije, kao i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Ulcinjanin je tako za 38 minuta na parketu skupio indeks korisnosti 33.

Ovo kolo je donijelo nekoliko sjajnih individualnih partija. Tako je novi igrač FMP-a Matic Rebec imao čak 16 asistencija, ali je njegov klub na kraju poražen od Cibone.

Luis Saliven je imao 17 poena i 13 skokova u pobjedi Splita na gostovanju Igokei, ali ga je lošiji šut koštao boljeg indeksa.

Arijan Lakić je sinoć protiv SC Derbija imao čak pet ukradenih lopti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније