Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

29. 10. 2023. 22:42 >> 22:46

VELIKI PODVIG U TURSKOJ

Mitrovićev Galatasaraj razbio Efes u gostima

Košarkaši Galatasaraja slavili su u petom kolu Tuske Super lige (TBSL) na gostovanju Efesu 76:95.

Ekipa koju sa klupe predvodi naš košarkaški stručnjak Zvezdan Mitrović, je tako nanijela prvi poraz aktuelnom šampionu Turske.

U velikoj pobjedi Galate učestvovao je i povremeni crnogorski reprezentativac Džona Radebau, koji je meč završio sa 8 poena i 6 asistencija.

Samo na startu utakmice, odnosno tokom prve dionice Efes je bio rezultatski u igri, čak i imao minimalnu prednost. Ostatak meča je protekao u znaku "Narandžasto-crvenih".

Posebno se ističe posljednja dionica, gdje je Mitrovićeva ekipa napravila seriju od 13:2 i time pobjegla na nedostižnih 20 poena razlike (61:81).

Efesu je "glave došao" igrač koji je do ove sezone pet godina nosio dres slavnog klua, Bugrahan Tunčer koji je ubacio 16 poena, iskusni Husein Koksal je dao 15, dok je Jeboa dao 14 i imao sedam skokova.

Kod Efesa Džons je dao 18, Jilmaz je ubaacio 16 uz pet asistencija i četiri skoka.

Ekipu Erdema Džana sada očekuje gostovanje Virtusu u Evroligi, dok tim našeg stručnjaka bi trebao da igra na neutralnom terenu protiv Hapoela iz Jerusalima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније