Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

21. 10. 2023. 12:11 >> 12:17
1

"IZGUBIO SVLAČIONICU"

Parker: Igrači su tražili da Mitrović ode, a Ti Džeja su voljeli

Vlasnik Asvela Toni Parker kazao je da je crnogorskom treneru Zvezdanu Mitroviću uručio otkaz, jer su to igrači tražili.

Naš trener je Asvelu donio titulu prvaka Francuske, a u tom klubu je proveo godinu i po. Dvije strane rastale su se u maju 2020. godine, a Parker se još jednom osvrnuo na taj slučaj.

"Uvijek sam govorio da ću uijvek raditi ono što je najbolje za klub. Uvijek sam bio malo strpljiviji prema trenerima, bez obzira da li je to Pjer Vensan ili Džej Di Džekson. Zvezdan Mitrović je jedini koji se zadržao godinu i po dana, ali je to bilo zato što su svi igrači željeli da on ode. Kada osjetite da trener gubi svlačionicu, to stvarno nije dobro“, kazao je Parker u intervjuu za "Le Progres"

On je doda da to nije bio slučaj sa Ti Džej Parkerom, te da je njega smijenio zbog loših rezultata.

"Sa mojim bratom je bilo obrnuto. Igrači, lideri ekipe Nando de Kolo, Kaudi ili Lovernj… svi su ga podržavali. Svlačionica je željela da Ti Džej ostane. Vidjeli ste kako su reagovali protiv Efesa. Mogli smo lagano da izgubimo sa 30 poena razlike da tim nije želio da ih moj brat i dalje vodi“, objasnio je Parker i dodao:

"Mislim da je vrijeme da ode. To je moja odluka i akcionari mi vjeruju. Zahvalan sam bratu na svemu što je uradio. Sa njim smo osvojili četiri trofeja: dva puta prvenstvo Francuske i dva puta Kup“.

Parker je na kraju potvrdio da ima dogovor sa njemačkim selektorom Gordon Herbertom da preuzme tim, ali da čeka dozvolu saveza te zemlje.

"Sa Gordijem smo dogovorili dužinu ugovora i platu. Dogovorili smo sve. Samo čekamo potvrdu saveza“, rekao je Parker

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније