Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 04. 2014. 12:19 >> 12:24

NBA

Šarlot obezbijedio plej - of

Šarlot je pobjedom na gostovanju Klivlendu obezbijedio plasman u plej-of. To će biti njihovo tek drugo učešće u doigravanju za 10 godina koliko postoje. Borba za treće mjesto na Istoku se nastavlja, pobijedili Toronto, Bruklin i Čikago.

Tim Majkla Džordana je u direktnom duelu za doigravanje bio bolji od Klivlenda u gostima  96:94 poslije produžetka. Ponovo je dominirao Al Džeferson sa 24 poena i 15 skokova, a sa druge strane  domaćinu nije pomogla još jedna  briljantna partija Kajrija Irvinga koji je postigao 44 poena.

Kevin Garnet se vratio u tim Netsa poslije pet nedelja i ubacio  10 poena u pobjedi Bruklina nad Filadelfijom, čime je napredovao na vječnoj listi najboljih strijelaca lige, preskočio je Aleksa Ingliša na 14. mjestu.

Deron Vilijams je bio najbolji kod "Mrežica" sa 19 poena, Bruklin ipak ostaje peti, jer je pored Čikaga noćas pobijedio i Toronto.

Kanađani su uz 23 poena DeRozana savladali loši Milvoki. Odlični bek je 15 poena postigao u posljednjoj dionici.

Detroit je gubio 19 razlike u trećoj četvrtini, ali je onda uslijedio senzacionalni povratak i pobjeda protiv Bostona. U utakmici bez rezultatskog značaja Andre Dramond je ubacio 19 poena i imao 20 skokova..

Orlando je iskoristio umor Minesote koja je prethodne večeri iznenadila Majami nakon produžetaka. “Vukovi“ su bili desetkovani, bez Lova, Pekovića, Martina, a na startu se povrijedio i Čejs Badinger. Na drugoj strani nije bilo Nikole Vučevića, takođe zbog povrede.

NBA, rezultati:
Orlando – Minesota 100:92
Vašington – Čikago 78:96
Klivlend – Šarlot 94:96 pp
Detroit – Boston 115:111
Filadelfija – Bruklin 101:105
Milvoki – Toronto 98:102

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније