Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Mina ]

22. 09. 2023. 17:36 >> 17:36

PRIPREMNI MEČ

Košarkašice Budućnost Bemaksa poražene od Art basketa

Košarkašice Budućnost Bemaksa poražene su danas u Beogradu od Art basketa 74:64, u trećem kontrolnom meču tokom mini turneje po Srbiji.

To je drugi poraz podgoričkog tima, nakon što je poražen i od Sloge iz Požege.

Budućnost je upisala i pobjedu protiv Partizana.

Domaćin je, nakon izjednačene prve dvije četvrtine, početkom trećeg dijela serijom 13:1 stekao dvocifrenu prednost i održavao je do kraja.

U 25. minutu bilo je 49:35, a razlika je iznosila i 16 poena (53:37).

Budućnost je četiri minuta prije kraja zaostatak svela ispod deset poena (62:54), ali bez Zorane Radonjić i Maje Bigović, koje su ranije završile meč zbog ličnih grešaka, nijesu mogle da zaprijete domaćinu.

U timu iz Podgorice najefikasnija bila je Zorana Radonjić sa 16, a dvocifrene su bile samo još Anastasija Drobnjak i Ksenija Šćepanović sa po 13 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније