Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

ртцг

15. 08. 2023. 15:33 >> 16:17

GAVRILO PAJOVIĆ

"Prva provjera snaga sa Borcem, potom velika čast i učešće na turniru u Sarajevu"

Sportski direktor Košarkaškog kluba Budućnost Voli, Gavrilo Pajović, kazao je da će ekipa kompletne pripreme odraditi u Sportskom centru "Morača".

Prve utakmice provjere će odigrati sa Borcem iz Čačka.

“Što se tiče pripremnih utakmica – zakazane su dvije, 28. i 29. ovog mjeseca u Podgorici sa Borcem iz Čačka. Imamo dvije ponude, 2. i 3. ili 5. i 6. septembra da odigramo još dvije utakmice. Poslije ćemo, u razgovoru sa predsjednikom kluba, predočiti te planove i odlučiti koja je opcija bolja za nastavak priprema”.

Turnir u Sarajevu, na kojem će osim našeg predstavnika igrati i ekipa Bosne, Cibone i Širokog Brijega 12. i 13. septembra će biti prva prilika za "plavo-bijele" da igraju u kompletnom sastavu.

“Potom, 12. i 13. septembra biće nam velika čast da učestvujemo na memorijalnom turniru Mirza Delibašić u Sarajevu, gdje će, uz nas, igrati Cibona, Široki Brijeg i Bosna. To će biti dobre provjere s obzirom da ćemo tamo biti prvi put kompletni od početka priprema”.

Pajović je potom najavio i ABA Super kup, ali i prijateljsku utakmicu nakon toga sa SC Derbijem.

“Kao što znate, 18, 19. i 20. septembra slijedi veliki spektakl što se tiče Podgorice i našeg kluba. To je Superkup ABA lige u Podgorici, što će takođe biti velika provjera. Nakon toga ćemo 24. septembra, pred početak ABA lige, odigrati utakmicu sa našim prijateljima – SC Derbyjem. To je između osam i deset utakmica, što je optimalno u pripremnom periodu da se uradi. Dakle, vjerujem da ćemo spremni dočekati početak ABA lige i Evrokupa”, kazao je sportski direktor kluba.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније