Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Beta ]

14. 08. 2023. 19:05 >> 19:05

SUKOB SA UPRAVOM

Harden odbija da igra za Filadelfiju, predsjednika kluba nazvao lažovom

Košarkaš Filadelfije Džejms Harden izjavio je danas da neće igrati za taj klub sve dok je u njemu predsjednik Deril Mori, koga je nazvao lažovom.

Harden je na promotivnom događaju u Kini nazvao Morija lažovom i obećao je da neće igrati za tim sve dok se situacija u klubu ne promijeni, prenio je Bličer riport.

"Deril Mori je lažov i nikada neću biti dio organizacije u kojoj on radi. Reći ću to još jednom. Deril Mori je lažov i nikada neću biti dio organizacije u kojoj on radi", izjavio je Harden.

Filadelfija je odbila ponude za trejd Hardena i planiran je njegov povratak u trening kamp, naveo je I-Es-Pi-En.

Igrač koji je 10 puta igrao na na Ol-staru, nezadovoljan je pošto je Mori odbio da mu ponudi višegodišnji maksimalni ugovor.

Na osnovu više izvještaja postojalo je uvjerenje da je Filadelfija nagovestila Hardenu, prvo kad je doveden u tim, a zatim kada je prošle godine potpisao novi ugovor, da mu predstoji unosniji višegodišnji ugovor.

Kako se navodi, Harden nije dobio maksimalni ugovor pošto nije prikazao maksimum u prethodne dvije sezone. On je u Filadelfiji u prosjeku bilježio 21 poen, uz 10,6 asistencija i 6,4 skoka po utakmici, što je znatno ispod njegovog prethodnog prosjeka u Hjustonu.

Mori je u neugodnoj situaciji s obzirom da je Hardenova vrijednost za trejd opala.

Prema kolektivnom ugovoru Filadelfija može da zadrži svoja ugovorna prava ako Harden odbije da igra duže od 30 dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније