Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

07. 08. 2023. 19:54 >> 19:54

UGOVOR NA GODINU DANA

Džabari Parker potpisao za Barselonu

Košarrkaš brojnih NBA klubova, Džabari Parker novo je pojačanje Barselone, potvrdio je španski klub.

Ugovor između Parkera, koji je bio slobodan igrač, i Barselone potpisan je na godinu dana, a krilni centar stiže kao zamjena za Nikolu Mirotića, koji je nedavno prešao u Armani.

Parker je bio član Univerziteta Djuk, a nakon toga je izabran kao drugi pik na NBA draftu 2014. od strane Milvoki Baksa, u kojima je počeo seniorsku karijeru.

U sezoni 2016/17 za Milvoki, prosječno je postizao 20,1 poen po utakmici. Međutim, zbog brojnih povreda krenuo je pad u karijeri. Kasnije je nastupao za Čikago Bulse, Vašington Vizardse, Atlanta Hokse, Sakramento Kingse i Boston Seltikse.

Prethodnu sezonu porveo je bez kluba. U sezoni 2021/22, Parker je prosječno postizao 4,4 poena i 2,3 skoka po utakmici u 12 nastupa za Seltikse.

U Barselonu su ranije stigli Vili Ernangmoez, Dario Brizuela i Žoel Para.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније