Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R. [ Beta ]

29. 01. 2024. 12:07 >> 12:07

POVRATAK KOŠARCI

Riki Rubio trenira sa Barselonom

Španski košarkaš Riki Rubio treniraće u narednom periodu sa ekipom Barselone, saopštio je danas taj španski klub.

Rubio će trenirati sa Barselonom nakon što je, kako je rekao, "došao do posljednje faze svog oporavka".

"Nakon mnogo nedjelja rada, osjećam se dovoljno snažno da vidim kako se osjećam sa loptom u rukama. Moj sljedeći korak je bio da pitam Barselonu da li mogu, bez obaveza i bez prekidanja njihovih planova za sezonu, da treniram sa njima", rekao je Rubio.

Ovaj 33-godišnji košarkaš je prošlog ljeta odlučio da napravi pauzu u profesionalnoj karijeri zbog problema sa mentalnim zdravljem, a njegov ugovor sa Klivlendom i zvanično je istekao 4. januara.

Riki Rubio je igrao u Barseloni od 2009. do 2012, da bi narednih 12 godina proveo u NBA ligi nastupajući za Minesotu, Jutu, Finiks i na kraju Klivlend.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније