Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 03. 2014. 20:53 >> 21:08

NA VJEČNOJ LISTI STRIJELACA

Novicki prestigao Havličeka

Košarkaš Dalasa Dirk Novicki stalno napreduje na listi najboljih strijelaca NBA lige svih vremena.

Njemački as je u sinoćnjem porazu od Golden Stejta (108:85) postigao 12 poena i sada ima ukupno 26.395 koševa i stigao je na 12. mjestu vječne liste prestigao legendarnog igrača Boston Seltiksa Džona Havličeka.

Novicki ove sezone prosječno postiže 21.5 poena po utakmici.

Sljedeća meta iskusnog Njemca su Dominik Vilkins (26.668 poena) i Oskar Robertson (26.710), a samo u toku aktuelne sezone član tima iz Teksasa prestigao je Džerija Vesta, Redžija Milera, Kevina Garneta i Aleka Ingliša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније