Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

25. 05. 2023. 10:39 >> 10:39

17 SEZONA U "KRALjEVSKOM" KLUBU

Veliki jubilej za Ljulja: 1000. utakmica u dresu Real Madrida

Serhio Ljulj odigrao je svoju 1000. utakmicu u dresu Real Madrida, a ispred njega je samo Felipe Rejes sa 1046 nastupa za "kraljevski" klub.

Ljulj je svoj 1000. nastup upisao u pobjedi protiv Betisa 79:77 u okviru ACB lige, što mu je bila 751. trijumf sa španskim klubom.

Legendarni košarkaš je u Realu od svoje 19. godine, a sa klubom je za 17 sezona osovjio 25 titula.

Nedavno je podigao treći torfej namijenjen šampionu Evrope, a pored toga sedam puta osvajao je špansku ligu, osam puta Kup Kralja, šest trofeja Super Kupa i jedan Interkontinentalni Kup. 

Ljuljovo dostignuće prokomentarisao je i trener Real Madrida Ćus Mateo.

"To je apsolutna radost da ga imate u timu, jer ne samo odiše ličnošću, već igra ključnu ulogu u stvaranju hemije u ekipi. Njegovo prisustvo omogućava da vam lako padnu i najveći napori. Imati ga u timu je zaista divno ", rekao je Mateo.

Ljulj je nedavno Realu donio 11. titulu Evrolige košem u poslednjim sekundama, a najavio je da će igrati za reprezentaciju Španije na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније