Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

02. 04. 2023. 18:07 >> 18:07

UOČI DERBIJA SA BUDUĆNOSTI

Vebster, Džons i Džordan nisu više članovi Mornara

Samo dan pred crnogorski košarkaški derbi između Budućnosti i Mornara, trener barske ekipe Mihailo Pavićević je saopšio da se taj klub zahvalio na saradnji trojici američkih igrača Koriju Vebsteru, Kristijan Džonsu i Džordanu Goldbajeru.

„Ukoliko se ne dogode neki senzacionalni rezultati, usuđejem se da kažem prava čuda, opstanak u elitnom društvu smo obezbijedili. Samim tim, rasterećemo čekamo duele koji slijede, a u međuvremenu smo donijeli odluku da se zahvalimo Vebsteru, Džonsu i Džordanu, kako bi priliku pružili mlađim igračima iz našeg pogona, kako bi što spremnije dočekali završnicu šampionata Crne Gore i narednu sezonu“, naglasio je Mihailo Pavićević.

On je dodao i da ovi otkazi ne mijenjaju ciljeve kluba.

„Odlazak većine stranaca ne mijenja naše ciljeve do kraja sezone. U svakom meču ćemo se boriti za pobjedu bez obzira na ime rivala, a momci koji dobiju priliku, vjerujem da će imati ogromni motiv i energiju da dokažu i pokažu da zaslužuju da nose dres Mornara u sezoni koja slijedi“.

Dan prije derbija, Pavićević je kazao da je Budućnost favorit.

„Budućnost je veliki favorit, radi se o ekipi koja je pokrivena na svim pozicijama. Borićemo se, daćemo sve od sebe da budemo konkurentni, te da iz pomenute konkurentnosti pokušamo da stignemo do iznenađenja i pobjede“, zaključio je Pavićević.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније