Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 01. 2014. 23:22 >> 23:24

EVROLIGA

Bjelica odličan u pobjedi Efesa, trijumf Barse

Crnogorski reprezentativac Milko Bjelica, postigao je 15 poena na gostovanju Efesa Laboral Kači i bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu turskog tima 72:66. I Barselona je slavila u gostima, tačnije u Atini protiv Panatinaikosa 63:56. Katalonci su tako ostali jedini neporaženi tim u Top 16 fazi i praktično su obezbijedili prolaz dalje.

Efes je nakon nevjerovatne pobjede nad Armanijem u prošlom kolu, slavio i u Vitoriji. Domaći tim je dobio prvu (27:20) i posljednju dionicu (16:9), ali Efes u drugoj i trećoj četvrtini zatvorio sve prilaze košu i primio samo 23 poena, što je bio ključ pobjede.

Pored Bjelice koji je uz 15 poena, imao i 4 skoka, isti broj poena ubacio je i Vasilijadis, a Gordon i Planinić dodali su po 12.

Barsa je u Atini trasirala put ka pobjedi u prvom poluvremenu koje je dobila sa 44:32. PAO je u trećoj dionici učinio sve da se vrati, ali Barsa izdržala pritisak i odnijela bodove sa vrućeg gostovanja.

Uertas je ubacio 17, a Papanikolau 14 poena za goste, dok je u domaćem sastavu Lazme i Dijamantidis postigli po 13, a Mačiulis 11 poena. 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније