Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.B. [ Klix.ba ]

25. 07. 2022. 12:43 >> 12:41

PREGOVORI POČELI

Durant od naredne sezone možda u Bostonu

Američki košarkaš Kevin Durant planira u narednoj sezoni da promijeniti sredinu, a tamošnji mediji pišu da bi karijeru mogao nastaviti u ekipi Bostona.

Kako prenosi dobro obavješteni novinar Adrian Vojnarovski, pregovori između Bruklina i Bostona su počeli, a dodaje se da ova vijest dolazi kao veliko iznenađenje, jer se očekivalo da Boston neće biti pretjerano zainteresovan za usluge ovog košarkaša.

Navodi se da je Bruklin bliže dogovoru s Bostonom nego s bilo kojim drugim klubom, a postoji mogućnost da se u trejd uključi Braun koji bi iz Bostona otišao u drugom smjeru.

Durant je nedavno zatražio odlazak iz Bruklina i sada čelnici kluba traže najbolju moguću opciju za njegov novi klub, no navodi se da za njegove usluge Boston traži i pikova na narednim draftovima. Vojnarovski dodaje da su pored Bostona u igri za Duranta još Majami, Finiks i Toronto.

Ovaj 33-godišnji košarkaš prošle sezone u prosjeku je ubacivao 29.9 poena po meču, te je imao prosjek od 7,4 skoka i 6,4 asistencije po odigranoj utakmici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније