Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavio: B.V. ]

13. 06. 2017. 09:51   >>  09:24

NAKON TITULE

Durant ponosan, saigrači ga hvale

Najkorisniji igrač finalne serije NBA lige, košarkaš Golden Stejta Kevin Durent rekao je danas da je srećan što je dio ekipe, ali i svog prvog šampionskog trofeja.

 

"Ovo je odlična grupa momaka, velika zajednica i arena sa fantastičnim navijačima. Veoma sam srećan što sam dio svega ovoga", rekao je Durant poslije utakmice.

Golden Stejt je osvojio svoju drugu titulu u tri godine, pošto je u finalnoj seriji sa 4:1 u pobjedama bio bolji od Klivlenda.

Durant je pred početak sezone došao u Golden Stejt iz Oklahome, što nije naišlo na odobravanje velikog broja ljudi.

On je, ipak, tako uspio da već u prvoj sezoni od odlaska osvoji šampionski prsten, i uz to bude najbolji u finalnoj seriji.

Među prvima mu je čestitao veliki rival iz Klivlenda Lebron Džejms, koji je rekao da mu nije drago što je Durant osvojio trofej.

"Nijesam srećan što je Durant osvojio prvi trofej, uopšte nijesam srećan. Osvajanje prvog šampionata je za mene bilo kao kada mi se rodio prvi sin", rekao je Džejms.

Durantov saigrač iz Voriorsa Drejmond Grin kazao je da je zaboravio poraz od Klivlenda u prošlogodišnjem finalu i odao počast Durantu.

"Prošle sezone sam iznevjerio. Ako je Kevin Durant utešna nagrada za poraz u prošlogodišnjem finalu, onda hvala za taj poraz", kazao je Grin uz osmjeh.

Stefon Kari je naveo da je njegova ekipa mnogo toga naučila od prošle godine.

"Naučili smo iz svega što nam se desilo. Uzbuđen sam jer smo uradili nešto posebno i spreman sam da uradim to ponovo", rekao je Kari.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније