Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

O.Z.

10. 06. 2022. 09:53 >> 09:51

NEMA PRODUŽENJA UGOVORA

Spahija nije više trener Baskonije

Hrvatski košarkaški trener Neven Spahija nije više trener ekipe Baskonije, sa kojom je igrao polufinale španskog prvenstva.

Baskonija je u polufinalu eliminisana od Real Madrida, nakon čega je Spahiji istekao ugovor. Klub je potom potvrdio da bivši selektor Hrvatske neće voditi ekipu naredne sezone.

"Zahvalan sam što sam opet bio trener u Evroligi i španskom prvenstvu. Ponosan sam što sam opet mogao da vodim ovaj klub, i uvijek ću mu biti zahvalan. Sada kada se rastajemo, poželio bih puno uspjeha u budućnosti čitavoj porodici Baskonije", rekao je 59-godišnji stručnjak, prenijela je danas Hina.

Na 53 utakmice sa baskijskim klubom Spahija je ostvario 27 pobjeda.

Spahija je u novembru došao u Baskoniju, nakon što je smijenjen crnogorski trener Duško Ivanović.

Baskonija je Evroligu završila na devetom mjestu i nije se plasirala u četvrtfinale.

Tokom karijere Spahija je već vodio ekipu Baskonije (tada Tau Keramika), u sezoni 2007/08, kada je osvojio domaće prvenstvo, španski Superkup i plasirao se na fajnal-for Evrolige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније