Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 10. 2021. 17:36 >> 17:44

BUDUĆNOST NA ISPITU U NOVOM SADU

Živković: Teško gostovanje, pobjeda bi nam mnogo značila

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Novom Sadu sa Vojvodinom utakmicu drugog kola A grupe WABA lige. Oba tima upisala su pobjede na startu regionalnog takmičenja. Kapitenka Dragana Živković kazala je da Budućnost očekuje teško gostovanje, jedno od najtežih u grupi.

"Poslije idealne premijere, sa dosta optimizma očekujemo meč u Novom Sadu. Vjerujemo da ćemo biti na većem nivou nego protiv Triglava i da možemo do nove pobjede, koja bi nam mnogo značila. Važno je da dobro uđemo u meč, da odradimo ono što se dogovaramo ovih dana, a sigurno da motiva neće nedostajati", kazala je Živković.

Talentovanio bek šuter Anastasija Drobnjak kazala je da dobro znaju kvalitete i mane Vojvodine.

"Nedavno smo protiv njih igrali kontrolni meč, gledali smo ih u prvom kolu i vjerujem da tu nema tajni. Naša mladost je dodatni motiv da ostavimo što bolji utisak. Bitno je da na pravi način otvorimo meč, a mislim da možemo napraviti sjajan posao, jer bi trijumf u Novom Sadu imao izuzetan značaj", kazala je Drobnjak.

Utakmica u Novom Sadu počeće u 16 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније