Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 11. 2013. 08:35 >> 08:41

MAJAMI SIGURAN

Lejkersi do trijumfa u posljednjoj sekundi

Protekle noći odigrane su samo tri utakmice NBA lige. Pobjede su upisali šampion Majami, Los Anđeles Lejkersi i Denver.

Majami je bio bolji od Los Anđeles Klipersa 102:97. Najbolji na parketu bio je Dvejn Vejd koji je u četvrtoj uzastopnoj utakmici postigao preko 20 poena, sinoć 29, uz sedam asistencija. Lebron Džejms je utkmicu završio sa 18 poena, Rej Alen i Kris Boš dodali su po 12.

Majami je imao kontrolu nad utakmicom cijelo vrijeme, ali su se Klipersi primakli na četiri razlike u finišu zakucavanjem Blejka Grifina na pola minuta do kraja, ali nijesu mogli da učine više. Grifin je na kraju imao učinak od 27 poena i 14 skokova.

Neizvjesno je bilo u preostale dvije utakmice. Denver je protiv Atalante upisao prvu pobjedu u novoj sezoni 109:107, dok su Lejkresi, trojkom Stiva Blejka na sekundu do kraja, savladali Hjuston u gostima 99:98.

Timu iz "grada anđela, suprostavio se njihov bivši igrač, centar Tim Hauard, na kojem su primjenili posebnu "taktiku". Naime, na njemu su napravili mnogo faulova, računajući na njegovu nepreciznost sa linije slobodnih bacanja. Plan im je uspio, Hauard je od 16 slobodnih bacanja realizovao samo pet.




Rezultati:

Majami – Los Anđeles Klipers 102:97
Denver – Atlanta 109:107
Hjuston – Los Anđeles Lejkers 98:99

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније