Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ MIna, objavila B.B. ]

01. 08. 2020. 14:53   >>  14:58

WABA LIGA

Budućnost Bemaks protiv Orlova u Banja Luci

Košarkašice Budućnost Bemaksa na startu nove sezone WABA lige, 14. oktobra, igraće protiv Orlova u Banja Luci, odlučeno je žrijebom na sjednici Borda regionalnog takmičenja.

Bord WABA lige sjednicu je, umjesto u Slavonskom Brodu, održao putem video linka, a sastanku su prisustvovali predstavnici svih klubova.

U novoj sezoni regionalnog takmičenja, pored Budućnost Bemaksa, igraće još po dva kluba iz Bosne i Hercegovine (šampion Banovići i vicešampion Orlovi), Bugarske (Beroe i Montana) i Srbije (021 i Partizan) i šampion Slovenije, ekipa Celja.

Budućnost Bemaks, koja brani trofej, prva dva meča na svom terenu igraće u drugom i četvrtom kolu protiv Celja i Beroe, dok u petom gostuje Montani.

Biće gost i u trećem kolu novosadskoj ekipi 021, u šestom dočekuje Partizan, a u posljednjem kolu prvog kruga gostuje ekipi Banovića.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније