Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

22. 05. 2020. 13:09 >> 13:05

RAZGOVARAO SA DŽORDANOM

Kukoč: Srećan sam što se dokumentarac završio

Nakon završetka ESPN-ovog dokumentarnog serijala "Posljednji ples" (The Last Dance) o Majklu Džordanu i Čikago bulsima stižu komentari sa svih strana.

I dok je većina oduševljena onim što su vidjeli, neki od Džordanovih saigrača i nijesu srećni načinom na koji su prikazani.

Jedan od njih je i Toni Kukoč koji je bio jedan od ključnih igrača u pohodu na titule 1996, 1997. i 1998. godine.

U dokumentarcu je njemu posvećeno samo nekoliko minuta, a većinom se govorilo o tome kako ga je Džordan maltretirao na treninzima i van njih.

"Razgovarao sam prije nekoliko dana s Džordanom i rekao sam mu da sam srećan što se dokumentarac završio. To sam rekao jer sam u posljednje tri sedmice dobio više telefonskih poziva nego u prethodnih 20 godina", izjavio je Kukoč grčkim medijima.

A o Džordanovom odnosu prema njemu koji je na početku nije bio nimalo prijateljski Kukoč kaže: "Sve nas je isto tretirao. Džordan vas tjera da idete do krajnjih granica. U Čikagu su bila najveća očekivanja i to ne može svako podnijeti. Postoji hijerarhija i svako zna svoje mjesto u ekipi i to je uvijek tako".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније