Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

18. 01. 2019. 13:57   >>  13:43

VJERUJE U POBJEDU

Milojević: Mornar odličan u posljednje vrijeme

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas da Mornar pruža odlične partije u posljednje vrijeme, ali da vjeruje da njegova ekipa može do pobjede u predstojećem meču ABA lige.

"U subotu igramo protiv Mornara koji pruža odlične partije u posljednje vrijeme, gdje u posljednja četiri meča imaju tri pobjede i nesrećan poraz na gostovanju Partizanu. Za razliku od nekih prošlih utakmica, ne smijemo da dopustimo velike padove u igri pošto će to Mornar sigurno umjeti da iskoristi", rekao je Milojević, objavljeno je na sajtu kluba.

Košarkaši Mege sjutra nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u Sremskoj Mitrovici dočekati Mornar u okviru 16. kola regionalnog takmičenja.

Megu očekuje izuzetno važan meč u borbi za plej-of i prekid serije od tri poraza, a trener Milojević neće moći da računa na Kostju Mušidija i Adama Mokoku, dok je nastup Filipa Stanića upitan.

"Imamo probleme s povredama, ali uz agresivnu odbranu i pravu energiju na parketu, vjerujem da možemo da dođemo do pobjede i nastavka borbe za plasman u plej-of", rekao je Milojević.

Posle 15 odigranih kola, Mega je na petom mjestu sa skorom 8/7, dok je Mornar zabilježio šest pobjeda.

Plejmeker Mege Ognjen Čarapić rekao je da njegova ekipa mora da odigra sa više koncentracije i energije nego u prethodnim mečevima.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Mornara koji je veoma nezgodna i iskusna ekipa u usponu forme. Nijesmo odigrali na željenom nivou posljednjih nekoliko utakmica i moramo da se podignemo, prije svega u odbrani. Potrebno je da smanjimo broj grešaka u igri i da odigramo sa mnogo više koncentracije i energije. Ukoliko uspijemo u tome, vjerujem da možemo do pobjede i nastavka borbe za plej-of", rekao Čarapić.

Utakmica se igra sjutra od 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније